Verhuizing

En na ruim 14 weken van intensieve, liefdevolle verzorging is het dan eindelijk zover! 

De nieuwe verzorgers hebben de dagen afgeteld en staan te popelen om hun kitten zo snel mogelijk af te halen. Voor het kitten ook een spannende nieuwe periode. 

Wij hebben de volgende afspraken voor de verhuizing van een kitten:

Het kitten moet voor 13:00 in zijn/haar nieuwe huisje zijn, zodat ze goed kunnen    wennen en nog een hele dag hebben. Bij het ophalen van je kitten moet het kitten in een goed afsluitbare bench (geen mand!) verplaatst kunnen worden van a naar b. 

Eenmaal in zijn of haar nieuwe huisje raden we aan om niet gelijk kittenbezoek te ontvangen, laat jullie wondertje eerst aan jullie en het huis wennen. 

Onze kitten verhuizen naar hun nieuwe huisje met een goed gevuld kittenpakket, hier zit voor minimaal 1 week voeding bij zodat het kitten niet gelijk andere voeding krijgt aangeboden. Ook zit bij het kittenpakket alle praktische informatie. 

We worden dan ook dolgraag op de hoogte gehouden op het verdere ontwikkelen van het dier. Blij en trots om te horen dat mensen compleet gelukkig zijn met hun maatje en daarbij alle mooie berichten en foto’s die we mogen ontvangen.


E-mailen
Bellen
Info
Instagram